SELURUH GAMBAR SERTIFIKASI LEGALITAS KLINIK DE NATURE INDONESIA DAPAT KAMI INFOKAN MELALUI CHATTING WHATSAPP - LINE STANDAR PRODUK INTERNASIONAL ( ISO ) DAN NASIONAL BPOM - HALAL MU JUGA SEBAGIAN TESTIMONI KESEMBUHAN PASIEN BESERTA HASIL LABORATORIUM SETELAH KONSUMSI OBAT DE NATURE BUKTI RESI KIRIMAN LUAR NEGERI DAN DALAM NEGERI YANG BISA DICEK SECARA ONLINE SEBAGAI REFRENSI PAKET TELAH SAMPAI TUJUAN
Beranda » Cara Merawat Kanser Tulang Dengan Keladi Tikus De Nature

Cara Merawat Kanser Tulang Dengan Keladi Tikus De Nature

Assalamualaikum …. Salam Sejahtera Saudaraku Sekalian, Apa kabar?
Pagi sekali saya akan berbincang mengenai cara merawat kanser tulang. Kanser tulang adalah kanser yang terjadi pada tulang terutamanya kaki dan tulang belakang. Kanser ini dibahagi kepada dua jenis. Pertama Kanser tulang primer, kanser ini berpunca dari tulang itu sendiri manakala kanser tulang sekunder pula berpunca dari organ- organ lain dan merebak ke tulang (contoh: dari kanser payu dara , paru-paru dan kelenjar prostat). Kanser tulang sekunder adalah kanser yang paling kerap berlaku berbanding kanser tulang primer. Sel kanser daripada daerah yang berlainan merebak dan sekaligus menyerang ke semua tulang yang akhirnya menyebabkan terjadinya kanser tulang sekunder.

KLIK : BUKTI SAINTIFIK KELADI TIKUS MUJARAB UNTUK RAWATAN KANSER

Gejala Dan Tanda Kanser Tulang
Meskipun tidak dikategorikan sebagai antara kanser yang menjadi pembunuh nombor satu, kanser tulang juga perlu diwaspadai kerana ia sukar dikesan pada peringkat awal. Sesetengah masyarakat beranggapan kanser tulang hanya bengkak biasa seperti terseliuh yang akan surut beberapa hari selepas diubati. Ramai tidak tahu jika anak mereka sakit kanser tulang dan membiarkannya tanpa membawa berjumpa doktor pakar.
• Bengkak dan sakit pada kawasan terbabit
• Sakit yang kuat terutama waktu malam
• Hilang fungsi anggota
• Tulang lebih rapuh dan mudah patah
• Hilang berat badan dan selera makan

Biasanya tulang yang dijangkiti kanser akan kesakitan dan bengkak. Jika tidak dirawat dengan segera boleh menyebabkan kematian. Jika berasa sakit dalam tempoh dua minggu dan bengkak masih tidak hilang, segera berjumpa doktor untuk imbasan sinaran-X, imbasan tulang dan biopsi tulang untuk diagnosis.

Cara Merawat Kanser Tulang Dengan Keladi Tikus De Nature

Hakikatnya, kanser tulang boleh membawa maut jika tidak dirawat segera. Bagaimanapun, peluang untuk pesakit kanser tulang primer sembuh lebih cerah jika ia masih berada di tahap pertama atau awal. Dengan kepakaran dan teknologi masa kini, pesakit kanser tulang tidak perlu bimbang berhubung kehilangan anggota tubuh mereka kerana masih ada rawatan alternatif.

Cara Merawat Kanser Tulang Dengan Keladi Tikus De Nature

Cara Merawat Kanser Tulang Dengan Keladi Tikus De Nature

TYPHOGELL ZIIRZAK – MERAWAT KANSER SEHINGGA KE AKAR
Merupakan satu-satunya keluaran premium yang memiliki khasiat berganda terbaik untuk merawat kanser tulang secara semula jadi. Memberikan kesan penyembuhan kepada pengguna samada untuk rawatan mahupun pencegahan. Mengandungi hanya yang terbaik. Menjadikan kapsul keladi tikus salah satu dari pilihan utama oleh mereka yang mengetahui khasiatnya. Herba berkapsul hijau ini turut mempunyai pengguna dari dalam dan juga luar negara, terutama dari Malaysia, Brunei dan juga Singappore dengan testimoni yang amat memberangsangkan.

Cara Merawat Kanser Tulang Dengan Keladi Tikus De Nature
Penggunaan herba sering kali dilihat sebagai pilihan alternatif cara merawat kanser tulang, herba yang bersesuaian seperti Keladi tikus akan meresap jauh kedalam darah yang akan membawa sebatian komponen aktif terus kepada sel yang telah dijangkiti. Penggunaan herba yang bersesuaian dengan pesakit ini akan membantu proses penyembuhan disamping menjadi rawatan pelengkap kepada perubatan moden yang sedia ada.

Cara merawat kanser tulang- Sebelum wujudnya teknologi perkongsian melalui laman sesawang seperti hari ini, berita mengenai kemampuan herba keladi tikus sebagai cara merawatkanser tulang sudah pun diterbitkan oleh beberapa akhbar tempatan. Herba keladi tikus ini cukup terkenal di Filipina dan juga India. Malah terdapat kajian yang dijalankan di Australia berkaitan dengan herba keladi tikus cara merawat kanser tulang, dan antara tesis hasil kajian terawal herba keladi tikus ini telah pun digunakan sebagai rujukan utama di beberapa pusat pengajian tinggi awam negara, seperti di UPM dan USM. Hal ini menunjukkan bahawa herba keladi tikus bukanlah sekadar tumbuhan semak biasa namun ianya juga dapat dijadikan sebagai salah satu alternatif cara merawat kanser tulang dan kanser lainya.

Kilas pengalaman De Natur Indonesia
Natur Indonesia mulai melayani penderita kanser dengan keladi tikus sejak ogos tahun 2000. Pelayanan bermula dengan memberikan tanaman keladi tikus kepada penderita kanser di Jawa Timur khususnya Sidoarjo, Malang, Surabaya dan sekitarnya. Pelayanan bekerjasama dengan Bapak Bony (Buduran-Sidoarjo) putra Bapak Patoppoi di Jl Kayu Putih 4 Jakarta. Sesuai anjuran Prof. Dr. Chris K.H Teo dari Yayasan Penjagaan Kanser di Penang, Malaysia Pada Tahun 1995. Penggunaan keladi tikus sebagai cara merawat kanser tulang dapaat dilakukan berdampingan dengan rawatan moden.

Pada September 2001 sampai Februari 2003 kami melakukan pendataan terhadap penderita kanker yang menkonsumsi keladi tikus. Hasilnya sangat luar biasa. Berbagai jenis kanker pada stadium 1 dan stadium 2, lebih dari 75% berhasil sembuh. Untuk stadium 3 dan stadium 4 tingkat keberhasilannya pula agak rendah. Terutama di stadium 4 lanjut, tingkat kesembuhan tidak lebih dari 15%. Tetapi ada hasil yang menggembirakan dimana beberapa penderita pada stadium akhir dan dokter sudah angkat tangan (hanya memberi obat penahan rasa sakit) berjaya sembuh.

Rawatan Alternatif Kanser Dengan Keladi Tikus

Biotechnologi Khasiat Keladi Tikus Untuk Kanser
Tanaman ini pertama kali diakui sebagai tanaman rawatan alternatif kanser oleh ahli botani, Prof Dr.Chris K.H.Teo,Dip Agric (M), BSc Agric (Hons)(M), MS, PhD, Universiti Sains Malaysia. Sejak tahun 1995 Prof. Chris Teo meneliti tanaman ini, hasilnya menunjukan Ekstrak Typhonium Flageffiforme dan campuran bahan alami lainnya membantu detoxifikasi jaringan darah. Ramuan ini akan semakin baik bila diberikan bersama-sama dengan bahan herba lain, seperti sambiloto, temu putih dan rumput mutiara.

Herba Keladi tikus mengandungi ribosome inacting protein (RIP), zat antioksidan dan zat antikurkumin. Kombinasi ketiga-tiga zat ini dapat mengaktifkan fungsi sel darah dengan menghasilkan beberapa komponen aktif, sehingga merangsang dan mengaktifkan sistem kekebalan tubuh. Di Malaysia Keladi Tikus digunakan sebagai ubat rawatan alternatif kanser yang penggunaannya dicadangkan perlu bersama dengan kemoterapi atau radioterapi. Terdapat pesakit kanser tahap tinggi yang menggunakan keladi tikus telah menunjukkan hasil yang sangat positif. Keladi Tikus dapat mengatasi efek sampingan dari chemotheraphy, seperti rambut gugur, mual, perasaan tidak selesa dan berkurangnya nafsu makan.

Bagaimana Mereka Yang Berhasil Sembuh?
◊ Disiplin dalam melakukan pengobatan
◊ Melaksanakan perubahan pola hidup (pola makan, istirahat cukup, pola pikir)

Demikian penjelasan singkat saya mengenai cara merawat kanser ulang dengan keladi tikus. Semoga berfaedah. Kanser adalah penyakit yang melibatkan pikiran, tubuh dan jiwa. Jiwa proaktif berpikir positif sangat membantu penyembuhannya. Emosi, sifat sulit memaafkan memicu tubuh kita berada dalam situasi tegang dan mempengaruhi tingkat kasaman menjadi tinggi dan ini mempersubur sel-sel kanker. Hidup denga penuh positif selain dari mengamalkan pemakanan yang sihat serta pengambilan ubat-ubatan hospital disamping penggunaan herba keladi tikus secara konsistan boleh meningkatkan peluang untuk sembuh daripada penyakit ini secara total.

Bagikan informasi tentang Cara Merawat Kanser Tulang Dengan Keladi Tikus De Nature kepada teman atau kerabat Anda.

Cara Merawat Kanser Tulang Dengan Keladi Tikus De Nature | PAKAR HERBAL

Mungkin Anda tertarik produk berikut ini:
SIDEBAR