SELURUH GAMBAR SERTIFIKASI LEGALITAS KLINIK DE NATURE INDONESIA DAPAT KAMI INFOKAN MELALUI CHATTING WHATSAPP - LINE STANDAR PRODUK INTERNASIONAL ( ISO ) DAN NASIONAL BPOM - HALAL MU JUGA SEBAGIAN TESTIMONI KESEMBUHAN PASIEN BESERTA HASIL LABORATORIUM SETELAH KONSUMSI OBAT DE NATURE BUKTI RESI KIRIMAN LUAR NEGERI DAN DALAM NEGERI YANG BISA DICEK SECARA ONLINE SEBAGAI REFRENSI PAKET TELAH SAMPAI TUJUAN
Beranda » Jual Ubat Herba Untuk Kanser Serviks Tahap 4

Jual Ubat Herba Untuk Kanser Serviks Tahap 4

Kanser Serviks Tahap 4 : Gejala Dan Rawatan Yang Mungkin
Kanser serviks tahap 4 adalah tahap kanser serviks yang paling tinggi. Dalam keadaan ini, kanser serviks telah memasuki tahap lanjut. Terdapat beberapa gejala kanser serviks tahap 4 yang harus anda ketahui dan rawatan yang boleh dilakukan. Pada peringkat 4 kanser serviks, metastasis telah terjadi, yang bermaksud sel-sel kanser telah menyebar ke organ atau tisu badan yang lain. Kanser serviks tahap 4 terbahagi kepada dua peringkat, iaitu peringkat 4A dan peringkat 4B.

HERBA ALAMI UNTUK KANSER SERVIKS

REF: KANSER PEMBUNUH WANITA KE-2 DI MALAYSIA!!

Kanser Serviks Tahap 4, kanser merebak ke organ dekat dengan serviks, iaitu pundi kencing ke rektum atau hujung usus besar. Manakala pada kanser serviks tahap 4B, kanser ini telah merebak ke organ tubuh yang lebih jauh seperti tulang, hati, paru-paru, dan kelenjar getah bening di luar pelvis. Pembahagian peringkat untuk kanser serviks menyesuaikan sistem FIGO, yang merupakan persekutuan antarabangsa pakar kebidanan dan pakar kandungan. Sistem ini membahagikan peringkat kanser berdasarkan kedalaman tumor, lebar tumor, dan sejauh mana kanser telah merebak. Peringkat kanser pangkal rahim atau kanser serviks terbahagi kepada 4 peringkat, iaitu tahap I, II, III, dan IV dan setiap peringkat dibahagikan lagi kepada A dan B. Semakin tinggi tahapnya, semakin luas penyebaran kanser pada tubuh.

Simptom Kanser Serviks Tahap 4 yang Perlu Anda Ketahui
Umumnya simptom awal kanser serviks merangkumi perubahan dalam jadual haid, keputihan, dan kesakitan semasa hubungan seksual, serta pendarahan dari faraj di luar kitaran haid setelah hubungan seksual atau selepas menopaus. Simptom kanser serviks tahap 4 termasuk dalam gejala lanjut iaitu ketika sel kanser keluar dari serviks dan rahim. Simptom kanser serviks tahap 4 juga merangkumi :
◊ Rasa letih dan tidak bertenaga
◊ Sembelit dan bengkak di satu kaki
◊ Kehilangan selera makan dan berat badan menurun
◊ Pucat kerana pendarahan yang tidak normal dari faraj
◊ Sakit punggung bawah, perut bawah atau pada tulang
◊ Sesak nafas kerana anemia atau penyebaran kanser ke paru-paru
◊ Penurunan jumlah air kencing, air kencing berdarah, atau inkontinensia kencing
◊ Kebocoran air kencing atau najis ke dalam vagina
◊ Munculnya saluran yang tidak normal (fistula) antara vagina pundi kencing dan rektum

Secara statistik, jangka hayat pesakit kanser setelah diagnosis dijelaskan dalam kadar kelangsungan hidup 5 tahun. Kadar kelangsungan hidup 5 tahun untuk kanser serviks tahap 4 adalah 16% untuk tahap 4A dan 15% untuk kanser tahap 4B. Angka 16% bermaksud bahawa 16 daripada 100 orang masih hidup setelah lima tahun didiagnosis menghidap kanser serviks tahap 4A. Oleh itu, penting untuk melakukan pemeriksaan rutin atau ujian pengesanan awal, seperti pap smear untuk mengesan kanser serviks lebih awal. Semakin rendah tahap kanser serviks ketika dijumpai, semakin tinggi jangka hayat pesakit.

Rawatan Kanser Serviks Tahap 4 yang Perlu Anda Tahu
Rawatan kanser serviks biasanya bergantung pada peringkat penyakit pesakit. Rawatan juga bergantung pada jenis kanser, lokasi kanser dan keadaan fizikal pesakit.

 1. Kanser serviks peringkat IIB hingga IVA dirawat dengan terapi kombinasi antara kemoterapi dan radioterapi. Dalam kes ini, radioterapi luaran akan dijalankan selama 5 hari berturut-turut senin -jumat selama 5 minggu. Selepas itu, pesakit perlu menjalani radioterapi dalaman pada akhir rawatan
 2. Kanser serviks tahap IVB dengan metastasis jauh, sama ada pertama kali ditemui atau berulang dari kanser serviks sebelumnya, jarang dapat disembuhkan. Pilihan terapi yang disyorkan adalah kemoterapi atau rawatan paliatif, yang merupakan rawatan yang bertujuan untuk mengurangkan gejala kanser dan kesan sampingan daripada rawatan. Biasanya kemoterapi pada tahap ini juga merupakan sebahagian daripada terapi paliatif dan tidak bertujuan untuk menyembuhkan.

Jual Ubat Herba Untuk Kanser Serviks Tahap 4

Jual Ubat Herba Untuk Kanser Serviks Tahap 4

Jual Ubat Herba Untuk Kanser Serviks Tahap 4

ZIRZAK ( SIRSAK LEAVES )
Daun sirsak sebagai herba perubatan, kini memainkan peranan utama, terutamanya dari segi keletihan, kecemasan dalaman atau masalah peredaran darah. Bagi ramai orang, tumbuhan ini juga dikenali sebagai herba anti-penuaan, yang juga memberi nama herba keabadian.

 1. Penyelidikan telah menunjukkan bahawa daun sirsak mengandungi bahan-bahan yang termasuk dalam benyzlglucosinates yang terutamanya boleh membangunkan kesan perlindungan terhadap kanser payudara, darah, kanser ovari, kanser paru-paru dan beberapa jenis leukemia.
 2. Dalam perubatan Cina, ramuan herba dari daun sirsak telah digunakan untuk masa yang lama untuk memperbaiki sistem imun pesakit kanser. Onkologi juga telah mendapat momentum dalam beberapa tahun kebelakangan ini dan telah melihat dengan lebih dekat pada tumbuhan sirsak.
 3. Daun sirsak telah berjaya menyumbang untuk menguatkan tindak balas imun dalam beberapa ujian makmal. Telah dijumpai bahawa jumlah sel darah putih meningkat dengan menggunakan ekstrak daun sirsak.
 4. Bahagian sel unit limfosit boleh dipercepatkan, yang bermaksud bahawa daun sirsak boleh digunakan sebagai terapi pesakit untuk kemoterapi atau terapi radiasi.
 5. Dalam kebanyakan kes, sistem imun diserang oleh terapi kanser standard, yang bermaksud bahawa organisma hanya mempunyai beberapa pertahanan yang tersedia. Dengan menggunakan daun sirsak organisma boleh membina semula sistem imun dengan lebih cepat.
 6. Di Asia, daun sirsak dianggap sebagai herba yang digunakan untuk mencegah kanser payudara. Kelimpahan saponin yang terkandung di dalam tumbuh-tumbuhan meningkatkan aktiviti dan pengeluaran sel T-penolong tertentu, yang boleh meningkatkan pertahanan terhadap sel-sel malignan.
 7. Satu kajian di China, di mana ramai orang telah mencapai usia tua, menyimpulkan bahawa majoriti mereka mengambil daun sirip setiap hari.

TYPHOGELL ( TYPHONIUM FLAGELLIFORME/ KELADI TIKUS)
Pokok Keladi atau Typhonium flagelliforme menjadi fenomenal kerana beberapa penyelidikan menyatakan bahawa Rodent Tuber boleh mencegah dan merawat kanser.

 1. Ekstrak Keladi diketahui mengandungi flavonoid, terpenoid, tanin, dan sterol yang merupakan antioksidan, antikanker, dan sifat anti-radang. Kajian-kajian lain yang menyebutkan bahawa ekstrak taro boleh menghambat pertumbuhan sel-sel kanser kanser payudara dan leukemia.
 2. Ekstrak Keladi dapat menghalang pembentukan sel-sel kanser baru dan pembentukan laluan bekalan darah baru untuk sel-sel kanser. Asid Ursolik dan asid carnosol yang terkandung dalam tumbuh-tumbuhan ubat pemercik memainkan peranan utama.
 3. Dalam ujian makmal didapati, antara lain, ekstrak Keladi hampir dapat menghalang metastasis sel kanser hitam di kawasan hati. Satu sebab untuk kesan ini adalah bahawa bahan itu menghalang atau sekurang-kurangnya menghalang pembentukan saluran darah baru. Sekiranya sel-sel tumor kurang darah, mereka boleh mati kelaparan dan mati.
 4. Keladi juga boleh membantu memerangi pelbagai jenis kanser darah leukemia dan kanser payudara. Beberapa kajian boleh membuktikan dalam ujian makmal bahawa ekstrak Keladi boleh menyebabkan kematian sel dalam sel-sel tumor bagi limfatik dan dalam sel degenerasi dalam leukemia akut myeolotik akut.
 5. Keladi dapat menghalang kesan yang dipanggil metalloproteases dalam ujian makmal. Metalloproteases adalah enzim yang melakukan fungsi penting dalam pembangunan tisu atau penyembuhan luka pada orang yang sihat. Walau bagaimanapun, pada orang yang mempunyai kanser, mereka juga memainkan peranan dalam pembentukan metastasis, kerana mereka mungkin bertanggungjawab untuk memusnahkan lapisan tisu sel-sel kanser yang akan tumbuh.
 6. Ekstrak Keladi menyebabkan kematian sel kanser (apoptosis) dalam ujian makmal. Apoptosis adalah mungkin kerana ekstrak mengaktifkan apa yang dipanggil protein Bcl-2, yang memainkan peranan utama dalam kematian sel diprogramkan dari sel.
 7. Ekstrak Keladi dalam kombinasi dengan daun sirih boleh memicu kematian sel diprogramkan dari sel-sel leukemia monoblastik. Sel-sel degenerasi ini diperhatikan dalam bentuk khas leukemia myelotik akut. Dalam ujian makmal, aktiviti yang dipanggil kompleks protein AP-1 tidak dapat dihalang.

Jaminan Kualiti
Ubat Kanser Serviks Tahap 4 PT. Denature Indonesia adalah ubat herba berpotensi maksimum yang berfungsi secara semula jadi untuk merawat, menghilangkan dan mencegah kanser serviks. Kami telah menjual ramuan ini kepada beribu pelanggan dengan testimoni yang memberangsangkan. Gunakan Produk PT.De Nature Indonesia Tanpa Was-Was. 100% herba dan tiada kesan sampingan. Bersertifikasi BPOM dari Kementerian Kesihatan, Beriktiraf Halal dari Majelis ulama Indonesia dan proses piawaian antarbangsa ISO 9001, memastikan anda semua mendapat produk herba berkualiti tinggi. Pengeposan seluruh negara termasuk Malaysia dan Singapore.

Bagikan informasi tentang Jual Ubat Herba Untuk Kanser Serviks Tahap 4 kepada teman atau kerabat Anda.

Jual Ubat Herba Untuk Kanser Serviks Tahap 4 | PAKAR HERBAL

Mungkin Anda tertarik produk berikut ini:
SIDEBAR