SELURUH GAMBAR SERTIFIKASI LEGALITAS KLINIK DE NATURE INDONESIA DAPAT KAMI INFOKAN MELALUI CHATTING WHATSAPP - LINE STANDAR PRODUK INTERNASIONAL ( ISO ) DAN NASIONAL BPOM - HALAL MU JUGA SEBAGIAN TESTIMONI KESEMBUHAN PASIEN BESERTA HASIL LABORATORIUM SETELAH KONSUMSI OBAT DE NATURE BUKTI RESI KIRIMAN LUAR NEGERI DAN DALAM NEGERI YANG BISA DICEK SECARA ONLINE SEBAGAI REFRENSI PAKET TELAH SAMPAI TUJUAN
Beranda » Penawar Kanser Darah Keladi Tikus Sains Off Prof Dr Chris Teo Penang

Penawar Kanser Darah Keladi Tikus Sains Off Prof Dr Chris Teo Penang

Gejala Dan Tanda Kanser Darah

Gejala Dan Tanda Kanser Darah

KLIK : Sipmtom Kanser Darah Dan Petua Ubat Tradisional

Adakah Terdapat Penawar Kanser Darah Ajaib?
Maklumat berikut beredar secara berkala – Telah ada penawar kanser darah untuk masa yang lama, secara sukarela dirahsiakan kerana pelbagai sebab. Malangnya, ini tidak berlaku. Tiada ubat sihir untuk kanser. Terima kasih kepada pengetahuan kita, kita juga boleh mengatakan bahawa jawapan untuk kesembuhan kanser tidak akan datang dari pil ajaib, tetapi sebaliknya rawatan yang cepat dan tepat adalah cara yang paling pantas.

4 Sebab Penyembuhan Ajaib Tidak Wujud

 1. Pertama sekali, “kanser” bukan penyakit tunggal. Lebih daripada seratus penyakit yang berbeza dikumpulkan dalam istilah ini. Oleh itu, kanser darah sangat berbeza dengan kanser payudara dan masing-masing memerlukan rawatan yang sangat spesifik. Sesetengah kanser boleh dibuang melalui pembedahan, dan yang lain memerlukan strategi gabungan. Misalnya pembedahan + radioterapi + kemoterapi, dan lain-lain.
 2. Kedua, kanser tidak dicirikan oleh organ di mana ia berlaku, tetapi dengan jenis sel yang mula berkembang biak. Ini bermakna bahawa pelbagai bentuk kanser boleh berlaku dalam organ yang sama. Dan masing-masing memerlukan penjagaan khas.
 3. Alasan ketiga ialah penyakit ini lebih agresif bergantung kepada perubahan yang berlaku dalam sel-sel kanser. Sebagai contoh, satu kanser boleh menjadi sangat agresif, sementara yang lain tidak membahayakan kehidupan pesakit. Kedua-dua kanser ini tidak boleh dirawat dengan ubat yang sama dengan risiko membahayakan pesakit dan kualiti hidupnya.
 4. Akhir sekali, setiap pesakit bertindak balas dengan cara yang berlainan. Ada yang tidak mempunyai kesan sampingan, yang lain sangat terpengaruh. Ini adalah sebab mengapa penjagaan setiap pesakit ditetapkan secara terperinci oleh sekumpulan pakar herbl. Mereka dengan teliti mempertimbangkan kebaikan dan keburukan setiap kaedah rawatan, untuk memilih kaedah yang paling bermanfaat untuk pesakit.

Penyelidikan Saintifik Adalah Kunci Penawar Kanser Darah
Kemajuan yang dicapai melalui penyelidikan saintifik herba telah memberikan banyak jawapan untuk kanser Leukimia. Ada yang boleh sembuh hari ini. Walau bagaimanapun, masih ada jalan panjang untuk pergi sebelum kita boleh berurusan dengan mereka semua. Jika kita ingin menyembuhkan semua kanser, atau sekurang-kurangnya dapat mengawalnya, kita harus memahami mekanisme yang bekerja di belakang kanser darah. Hanya dengan itu kita boleh membangunkan ubat khas untuk merawatnya sebaik mungkin. Walaupun semua kemajuan dalam sains, penawar kanser darah masih menjadi cabaran besar.

Ubat Herba Penawar Kanser Darah

Herba digunakan untuk mengurangkan kesan buruk rawatan kanser dengan melindungi sel atau organ tertentu. Ini digunakan untuk merawat kanser yang dikenali sebagai agen perlindungan. Kami tidak berniat untuk menawarkan anda artikel yang memuji biru dari langit dan mengganggu realiti populistik. Kanser darah selalunya sangat individu dan pastinya tidak dapat disembuhkan semalaman dengan mengambil herba tertentu. Walau bagaimanapun, terdapat tumbuhan ubatan yang boleh mengurangkan risiko kanser dan boleh memberikan terapi sokongan. Oleh itu, kami ingin bergantung sepenuhnya kepada penyelidikan dan pembangunan saintifik semasa dan menyatakan bahawa sumber kami adalah sesuai.

Mengapa Herba?
Perubatan herba mempunyai reputasi yang sangat baik walaupun pada peringkat awal. Ini dibuktikan dengan beribu-ribu tahun tradisi lisan dan rekod bertulis tentang naturopati. Sejak zaman dahulu lagi, orang telah mengetahui dan menggunakan kesan pelbagai tumbuhan dalam penggunaannya terhadap penyakit. Kesan tumbuhan telah diketahui oleh manusia selama beratus-ratus tahun, bahkan beberapa untuk beribu-ribu tahun. Asal perubatan herba mungkin terletak pada pengambilan herba sebagai makanan, di mana orang kemudian memberi perhatian kepada kesan tertentu dan menyampaikannya dari satu generasi ke generasi.

ZIRZAK DAN KELADI TIKUS HERBA ALAMI KANSER DARAH

POKOK AJAIB MEMBERI ANDA PELUANG TERBAIK UNTUK  SEMBUH 

ubat kanser darah

ubat kanser darah

ZIRZAK ( DAUN SIRSAK )
Daun sirsak sebagai herba penawar kanser darah, kini memainkan peranan utama : terutamanya dari segi keletihan, kecemasan dalaman atau masalah peredaran darah. Bagi ramai orang, tumbuhan ini juga dikenali sebagai herba anti-penuaan yang juga memberikan ramuan kekal.

 1. Penyelidikan telah menunjukkan bahawa penawar kanser darah daun sirsak mengandungi bahan-bahan yang termasuk dalam benyzlglucosinates yang terutamanya boleh membangunkan kesan perlindungan terhadap kanser darah, kanser ovari, kanser paru-paru dan beberapa jenis leukemia.
 2. Dalam perubatan Cina, ramuan herba penawar kanser darah dari daun sirsak telah digunakan untuk masa yang lama untuk memperbaiki sistem imun pesakit kanser. Onkologi juga telah mendapat momentum dalam beberapa tahun kebelakangan ini dan telah melihat dengan lebih dekat pada tumbuhan sirsak.
 3. Penawar kanser darah daun sirsak telah berjaya menyumbang untuk menguatkan tindak balas imun dalam beberapa ujian makmal. Telah dijumpai bahawa jumlah sel darah putih meningkat dengan menggunakan ekstrak daun sirsak. Bahagian sel unit limfosit boleh dipercepatkan, yang bermaksud bahawa daun sirip boleh digunakan sebagai terapi pesakit untuk kemoterapi atau terapi radiasi.
 4. Dalam kebanyakan kes, sistem imun diserang oleh terapi kanser standard, yang bermaksud bahawa organisma hanya mempunyai beberapa pertahanan yang tersedia. Dengan menggunakan penawar kanser darah daun sirsak, organisma boleh membina semula sistem imun dengan lebih cepat.
 5. Di Asia, daun sirsak dianggap sebagai herba yang digunakan sebgai penawar kanser darah. Kelimpahan saponin yang terkandung di dalam tumbuh-tumbuhan meningkatkan aktiviti dan pengeluaran sel T-penolong tertentu, yang boleh meningkatkan pertahanan terhadap sel-sel malignan.

TYPHOGELL ( POKOK KELADI TIKUS )
Tanaman Keladi Tikus dikenali dalam bahasa saintifik typhonium flagelliforme yang dimiliki oleh typhonium genus dan dalam keluarga Arecaceae. Khasiat Keladi Tikus Untuk Penawar Kanser Darah Pertama diuji oleh Prof. Dr. Chris K.H Teo dari Yayasan Penjagaan Kanser di Penang, Malaysia pada tahun 1995. Tanaman yang boleh tumbuh di hampir semua negara di Asia mempunyai kandungan senyawa yang boleh merawat kanser.

 1. Ekstrak keladi tikus diketahui mengandungi flavonoid, terpenoid, tanin, dan sterol yang merupakan antioksidan, antikanker, dan sifat anti-radang. Kajian-kajian lain yang menyebutkan bahawa penawar kanser darah keladi tikus boleh menghambat pertumbuhan sel-sel kanser hati dan leukemia.
 2. Penawar kanser darah keladi tikus dapat menghalang pembentukan sel-sel kanser baru dan pembentukan laluan bekalan darah baru untuk sel-sel kanser. Asid Ursolik dan asid carnosol yang terkandung dalam tumbuh-tumbuhan ubat pemercik memainkan peranan utama.
 3. Dalam ujian makmal penawar kanser darah didapati, antara lain ekstrak keladi tikus hampir dapat menghalang metastasis sel kanser hitam di kawasan hati. Satu sebab untuk kesan ini adalah bahawa bahan itu menghalang atau sekurang-kurangnya menghalang pembentukan saluran darah baru. Sekiranya sel-sel tumor kurang darah, mereka boleh mati kelaparan dan mati.
 4. Penawar kanser darah keladi tikus juga boleh membantu memerangi pelbagai jenis kanser darah leukemia dan kanser darah limfa. Sesetengah penyelidikan boleh membuktikan dalam ujian makmal bahawa ekstrak keladi tikus boleh menyebabkan kematian sel di dalam sel-sel tumor limfatikdan dalam sel degenerasi dalam kanser leukemia myeolotic akut.
 5. Ubi keladi tikus dapat menghalang kesan yang dipanggil metalloproteases dalam ujian makmal. Metalloproteases adalah enzim yang melakukan fungsi penting dalam pembangunan tisu atau penyembuhan luka pada orang yang sihat. Walau bagaimanapun, pada orang yang mempunyai kanser, mereka juga memainkan peranan dalam pembentukan metastasis, kerana mereka mungkin bertanggungjawab untuk memusnahkan lapisan tisu sel-sel kanser yang akan tumbuh.
 6. Ekstrak keladi tikus menyebabkan kematian sel kanser apoptosis dalam ujian makmal. Apoptosis adalah mungkin kerana ekstrak mengaktifkan apa yang dipanggil protein Bcl-2, yang memainkan peranan utama dalam kematian sel diprogramkan dari sel.
 7. Penawar kanser darah keladi tikus dalam kombinasi dengan penawar kanser darah daun sirih boleh memicu kematian sel diprogramkan dari sel-sel leukemia monoblastik. Sel-sel degenerasi ini diperhatikan dalam bentuk khas leukemia myelotik akut (AML). Dalam ujian makmal, aktiviti yang dipanggil kompleks protein AP-1 tidak dapat dihalang.
 8. Mempunyai banyak senyawa, khasiat keladi tikus sebagai penawar kanser darah tidak lagi diragui. Senyawa tersebut adalah alkaloid, triperpenoid, lignan polyphenol dan kandungan ekstrak etanol yang mengandungi sebatian flavonoid, terpenoid, tanin untuk sterol sebagai antikanker.
 9. Dalam satu kajian dari M. Harfia bertajuk “Kegiatan Ujian 50% Ekstrak Typhonium Flagelliforme Lood Melawan Sel Kanser In-Vitro” diterbitkan di laman web CCRC UGM Fakulti Farmasi UGM pada tahun 2006. Dalam kajian itu didapati bahawa ubi umbi keladi tikus boleh menghalang percambahan sel kanser pada kepekatan tertentu.
 10. Pada tahun 2008, Lai CS dan rakan-rakan juga melakukan kajian serupa dengan tajuk “Typhonium Flagelliformae yang Menghalang Pertumbuhan Kanser dalam Vitro dan Menginspirasi Apoptosis dalam Penilaian oleh Pendekatan Berpengaman Bioactivity” yang diterbitkan dalam Journal of Ethnopharmacology.

Cadangan Dan Alahan Pesakit Kanser Darah
Selain rawatan, pesakit kanser darah juga dikehendaki untuk memohon pantang dan nasihat setiap hari. Matlamat utama adalah untuk memastikan pesakit bersiap, tubuh dapat menghasilkan sel darah putih yang sihat sebagai tentera terhadap virus dan rawatan akan berfungsi secara optimum. Bagi sekatan dan faedah adalah seperti berikut:

Cadangan Untuk Pesakit Kanser Darah:
• Makan Buah-Buahan dan Sayuran
• Sayuran Kukus
• Penggunaan Grain Seluruh
• Protein adalah keutamaan
• Elakkan Kafein dan Ais
• Bakteria Baik Seperti Yogurt
• Makan secara kerap

Alahan Pesakit Kanser Darah:
• Semua sayur-sayuran yang masih mentah dan matang
• Buah mentah, kecuali buah oren dan pisang
• Ikan mentah atau daging mentah atau kurang
• Telur mentah dan kurang masak
• Semua jenis salad
• Minum air yang tidak disiram terlebih dahulu.

SOKONGAN DE NATURE HEALTH
Klinik De Nature adalah klinik yang memberikan perkhidmatan kesihatan dengan herba alami yang selamat dan cepat. Klinik ini menawarkan perkhidmatan kesihatan semua jenis kanser. Saringan dan rawatan khusus kepada semua individu yang berisiko. Klinik ini dikendalikan oleh kakitangan perubatan yang terlatih dan mesra pelanggan.

Jika anda ada sebarang masalah kesihatan yang berkenaan dengan kanser atau ingin membuat saringan kesihatan boleh berunding. Nyatakan hasrat Anda untuk rawatan kanser dan Hubungi sukarelawan kami untuk sebarang bantuan. Phone / WhatsApp +6282111771133 atau +6281311110910. Segala maklumat kesihatan Anda adalah SULIT dan RAHSIA. Sekian entry kami mengenai penawar kanser darah. Semoga bermanfaat.

Bagikan informasi tentang Penawar Kanser Darah Keladi Tikus Sains Off Prof Dr Chris Teo Penang kepada teman atau kerabat Anda.

Penawar Kanser Darah Keladi Tikus Sains Off Prof Dr Chris Teo Penang | PAKAR HERBAL

Mungkin Anda tertarik produk berikut ini:
SIDEBAR